Home
 
Maandag 6 oktober 2008
Voor vandaag even heel ander nieuws dan Linux. We willen de wereld erop attent maken dat de Dutch Home School in Sakaew Thailand geen goede school is om nederlands te leren. Kijk hier.
 
Dinsdag 14 maart 2006
Yellowdog Linux 4.1 is te downloaden van de mirrors.
 
Zaterdag 10 december
Sinds vandaag is er een eerste stap gezet in de richting naar ondersteuning van Airport Extreme. Een groep ontwikkelaars heeft de hardware "reverse geengingeerd". Er is een driver te downloaden voor de Broadcom 43xx wireless chip. Kijk hier.
 
Zondag 20 november 2005
Er is in de loop van het jaar veel gebeurd. Er was geen nieuws te vinden op deze site. Ik ga nu regelmatiger weer wat nieuws op de site zetten. Zo heb ik de laatste tijd getracht het forum weer aan de praat te krijgen maar dat is helaas niet helemaal gelukt. Men kan zich wel registeren en men kan berichten lezen maar helaas kan men geen berichten meer plaatsen. Ik weet niet goed wat ik daaraan kan doen. Als iemand me daar bij kan helpen hoor ik dat graag (hij/zij zal dan enige ervaring moeten hebben met phpBB). Ik ga voorlopig maar een nieuw forum creëren waarin ik verwijs naar het oude forum.

De meest belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen zijn ongetwijfeld het verschijnen van Mandrake 10 PPC en SuSE 10 PPC. Men is er kennelijk nog van overtuigd dat er een toekomst is voor linux op PPC-hardware. Een review over Mandrake kan men hier vinden.

Fedora wordt officieel ondersteund op PPC nu. De iso's zijn hier te downloaden.

Crux PPC 2.0.1 is uit sinds januari 2005.

Ubuntu heeft ook zeker niet stilgestaan. Deze distributie is op dit moment een van de populairste distro's. Voor de PPC is er 5.10 (Breezy badger).

 
Nieuws van jan-nov 2004
Nieuws van jan-dec 2003
Nieuws van sept-dec 2002
Nieuws van mei-aug 2002

Nieuws van jan-april 2002